Dagaanbiedingen Overzicht online webwinkels

Published Jul 28, 21
6 min read

Dagdeal

Oorsprong, Wellicht had je het allang in de gaten maar de term Singlesday verwijst uiteraard naar het leven als vrijgezel. De dag is in China ontstaan en in het leven geroepen door mensen die vonden dat je best trots mag zijn op het feit dat je vrijgezel bent. Het is immers helemaal niet iets om voor te schamen - dagdeal.

De dag werd voor het eerst in 1993 gevierd en was oorspronkelijk een typisch studentenfeestje dat voornamelijk op de universiteiten werd gevierd. Het werd echter steeds groter en in 2009 werd het in China zelfs uitgeroepen tot een officiële online uitverkoop dag (Deals van de Dag: Alle dagaanbiedingen in 1 overzicht). Je kunt het een beetje vergelijken met Black Friday in de Verenigde Staten.

Dagdeal

Wellicht niet zo grootst en meeslepend als in China, waar het het allergrootste koopspektakel van het jaar is, maar toch zijn er meer dan genoeg Singlesday aanbiedingen. Alleen maar fijn natuurlijk om dat shoppen je flink wat geld kan besparen! Wat is Singles Day? Wanneer je de naam van deze dag hoort denk je natuurlijk direct aan het vrijgezelle leven (Aanbiedingen - Bestel je aanbiedingen makkelijk online).

Toch wordt er met Singles Day korting gegeven op heel veel producten. Overigens is deze dag niet willekeurig - Deals, acties en aanbiedingen. In de datum komt bijvoorbeeld maar liefst vier het getal 1 voor. Dat staat in China symbool voor alleen zijn. Het feest dat in China al sinds 1993 wordt gevierd, wordt daar ‘Guanggun Jie’ genoemd.

Dailydeals online bestellen

Het ging er vooral om dat studenten graag feesten, ook als ze al afgestudeerd zijn. Na verloop van tijd zorgde dat er dan ook voor dat deze dag lang niet alleen door vrijgezellen en ook niet alleen op de universiteiten gevierd werd maar door het hele land. Originele idee blijft bestaan, Hoewel er tal van Singles Day aanbiedingen zijn en heel veel Chinezen op Singles Day shoppen, is het originele idee van deze dag nog steeds niet helemaal verdwenen - De meest uitgebreide dagaanbiedingen.Vanuit commercieel oogpunt is Singles Day echter ook voor andere geschikt gemaakt - Dagaanbiedingen online. Zo is het vandaag de dag ook een feest waarbij gevierd wordt dat je partner voor jou de enige is. Op die wijze kunnen zowel mensen met een relatie áls vrijgezellen het feest vieren. En verder draait het natuurlijk ook voor een groot gedeelte om de Singles Day korting die door heel veel winkels in China en ook andere landen wordt gegeven - Aanbiedingen & acties.

Dailydeals

Het shoppen blijft echter wel het belangrijkste. Aanbieding van de dag, elke dag. Door de vele aanbiedingen maken de winkeliers in China een gigantische omzet op deze dag. Enkel op Singles Day maken alle Chinese online en offline winkeliers net zo veel omzet als de jaarlijkse omzet van alle Nederlandse webshops bij elkaar! Singles Day 2020 in Nederland, Singles Day 2020 gaat een historisch feest worden.

Overigens is dat pas het geval sinds 2009 toen de wereldwijd bekende internet gigant Alibaba Singles Day volledig omarmde en er grote commerciële kansen in zag. Men kwam met speciale Singles Day korting op heel veel producten en dat sloeg direct aan. De jaren daarna namen andere Chinese webshops het dan ook direct over.

Aanbiedingen via de webshop kopen

Overigens is het helemaal niet moeilijk om te profiteren van de Singles Day aanbiedingen. De gemiddelde internetter heeft in no-time de beste aanbiedingen gevonden, ook in Nederland. Het is echter nog veel beter als de beste aanbiedingen van vrijgezellen dag voor je verzameld worden! Singles Day korting kan overigens gigantisch oplopen.

Je begrijpt dat dan zelfs de meest argwanende shopper enthousiast raakt. Dergelijke prijzen zijn namelijk niet te negeren. Gigantisch omzet, Zoals gezegd zorgen al deze Singles Day aanbiedingen voor een gigantische omzet bij de Chinese webshops. Telefoon aanbiedingen. Ook bij Singles Day 2020 zal dat weer het geval. De vraag is natuurlijk nog wel even hoe dat bij de Nederlandse webshops en winkels zal gaan verlopen, maar aangezien ook de winkels hier met hoge kortingen gaan komen, zal de omzet ongetwijfeld flink stijgen.

Dagaanbiedingen Overzicht via de webshop bestellen

Laptop Aanbieding via de webshop bestellen
Kleding Aanbiedingen via de webshop kopen

Om je een beeld te geven van hoeveel die 14 miljard is: dat werd bereikt doordat er de bewuste dag elke minuut maar liefst 120. 000 producten online werden gekocht. Chinese jongeren en vrijgezellen mannen genieten van de extra korting. Wanneer Singles Day is, dat is op 11 november, ook wel de vier enen genoemd.

Het is in ieder geval de laatste jaren opgevallen dat het concept steeds verder wordt opgepakt, ook door grote winkelketens. Daarbij zijn de vrijgezellendag aanbiedingen zo gigantisch aantrekkelijk dat je ze bijna niet kunt laten liggen - Dagaanbiedingen & aanbiedingen. Wat dacht je van een telefoonhoesje voor slechts 10 eurocent of een zwembroek voor drie euro.

Dagaanbieding Van De Dag

Het probleem is dan echter dat je meer geld kwijt bent dan nodig door de verzendkosten. Dagaanbiedingen & aanbiedingen. De verwachting is echter dat bij Singles Day 2020 heel vele Nederlandse webshops ook mee gaan doen met de gigantische uitverkoop die op deze dag plaats vindt. Actuele aanbiedingen met kortingen tot 50%. Naar verwachting gaan grote elektronicazaken instappen en het verleden heeft ons geleerd dat het dan heel erg snel kan gaan.

In het kielzog van deze ketens zullen vrijwel alle andere webshops gaan volgen en hebben we er weer een nieuwe dag bij in Nederland waarop je voor heel weinig geld de leukste dingen kunt kopen! Zo is het bijvoorbeeld ook gegaan bij Black Friday. Welke producten zijn er dan in de aanbieding? Is Singles Day shoppen precies iets voor jou en kun je eigenlijk niet wachten tot op 11 november Singles Day 2020 gevierd gaat worden? Dan ben je waarschijnlijk ook erg benieuwd bij welke producten je nu eigenlijk hoge kortingen kunt gaan verwachten - Alle aanbiedingen op een site.

Dagaanbiedingen Overzicht

Tegelijkertijd weet je natuurlijk niet precies welke winkels er allemaal aan mee doen en het is het een heel karwei om uit te gaan zoeken waar je voor welk product moet zijn op deze bijzondere dag (laptop aanbieding). Een effectieve oplossing is om op woensdag 11 november een kijkje op deze website te nemen.

Je mist dus geen enkele aanbieding en kunt direct overzichtelijk zien waar er allemaal korting op wordt gegeven! Leuk en spannend, Overigens is de dag niet alleen een hele leuke dag waarop je heel veel geld kunt besparen door te profiteren van de Singles Day korting die door veel winkels wordt gegeven.

Dagdeals via de webshop kopen

Telefoon Aanbiedingen  
Dagdeal

De winkels maken vooraf namelijk niet bekend of en hoeveel korting ze weg gaan geven op deze dag. Je moet dus echt op de dag zelf op koopjesjacht en kijken van welke Singles Day aanbiedingen je kunt profiteren. Daar komt ook nog eens bij dat de voorraad bij heel veel winkels niet onbeperkt is.

Het is dus ook nog eens zaak om er op tijd bij te zijn. Door naar deze website te navigeren mis je in ieder geval geen enkele belangrijke deal. Deelnemers vorig jaar, Overigens is het niet helemaal waar dat we vooraf niet weten welke winkels er mee gaan doen aan Singles Day 2020.

Dagdeal via de webshop kopen

En we weten natuurlijk wel welke winkels er in 2018 op inspeelden. Grote ketens als Hunkemöller, H&M en Kijkschop deden vorig jaar al mee. Dagaanbiedingen. Bol. com heeft ook al aangekondigd dat het in 2020 met gigantische stuntprijzen en haast ongeloofwaardige deals gaat komen op Singles, Day. Hoogte van de kortingen, Hoe hoog de korting zal zijn is ieder jaar weer de vraag.

More from Cadeautips

Navigation

Home

Latest Posts

Cadeau Voor Mannen: Top 20 Cadeautips

Published Jul 23, 22
6 min read

Ludiek Kado 50 Jaar

Published Jul 21, 22
6 min read

Paasgeschenken Voor Bedrijven

Published May 03, 22
6 min read