Relatiegeschenken Pasen - Paasgeschenken - Paasgeschenken duurzaam en origineel

Gepubliceerd mrt. 30, 22
6 min read
De Leukste Paasgeschenken - Relatiegeschenken - Paasgeschenken duurzaam en origineelPaaspakket Voor Personeel - Paasgeschenken met eigen logo

Paas Geschenken

Upload een mooie foto om je cadeau mee te personaliseren. Wij maken alle cadeaus met de hand voor jou vanuit ons pand in Zierikzee. Wij geloven dat mensen blij worden van het geven en krijgen van cadeaus. Daarom maken we jouw cadeau met de grootste zorg! Stuur een paas wenskaart Tegenwoordig is het maken van wensen met smartphones snel en eenvoudig.

Paasgeschenken  Paaspakket Voor Personeel - Paasgeschenken met eigen logo

Maar er zijn momenten waarop het altijd fijn is om een ​​bericht op een iets andere manier te krijgen. De verrassing van het vinden van een onverwacht kaartje in de brievenbus is uniek! Dus waarom vertel je je paaswensen dit jaar niet anders? Je kunt je paas wenskaart personaliseren met een ontwerp, boodschap en/of foto.

Daarom is het ook leuk om dierbaren op afstand te verrassen. Er is niet veel voor nodig om degenen die van elkaar houden te verbazen. Zelfs als het niet hetzelfde is als persoonlijk vieren, kan een cadeau iemands nabijheid voelen en het hart verwarmen van degenen die het ontvangen. Gedachten voor Pasen Er zijn geen dure cadeaus nodig met Pasen.

Paasmailings - Leuke Paasgeschenken Per Post

Heb je een uitnodiging gekregen voor de paaslunch en wil je niet met lege handen komen opdagen? Kies een kleurrijk boeket bloemen om in het midden van de tafel te plaatsen om de omgeving meteen op te fleuren! En wil je in plaats van bloemen een cadeau dat ook nog eens de lente viert, kies dan voor een doosje met zaadbommen, om zo rond Pasen te planten! Samen met het cadeau kun je ook een wenskaart toevoegen of de verpakking personaliseren.

Pasen is misschien niet het eerste geefmoment waar u aan denkt, maar dat zou het wel moeten zijn. Tijdens Pasen eten Nederlanders namelijk gemiddeld 47 paaseitjes per persoon. Dat betekent dat we van chocolade-eitjes houden en dat Pasen een uitstekend geefmoment. Om u op weg te helpen, hebben we veel relatiegeschenken voor Pasen op een rijtje gezet - paasgeschenken.

Levertijd: ca. 10 werkdagen na akkoord digitale proef. Minimale afname: 25 stuks. Bigger is better! Een snoeppot gevuld met paaseieren. Uw logo op de deksel en aan de zijkant. Dat betekent dat uw relatie elke keer aan uw merk denken wanneer ze een eitje pakken. Ecologisch verantwoord zijn en lekker snoepen kan met een biobeker gevuld met paaseieren.

Pasen 2022 - Inspiratie Paasgeschenken - Paasgeschenken met eigen logo

Verras uw relaties met smakelijke cadeaus. Een kaart helemaal van chocolade gemaakt. Dit cadeau past door de brievenbus en is te personaliseren met uw logo. Wat dacht u van een chocolade tablet van 150 gram dat op de mat valt bij uw relatie, hoe fijn is dat? Inhoud: chocolade tablet van 150 gram.

Geschenk goeroe, gadget freak en branding fanaat. In het verleden ben ik zelf jarenlang actief geweest in de relatiegeschenkenbranche, dus ik ken de uitdagingen en kansen als geen ander.

Een persoonlijk personeelsgeschenk voor Pasen Uit uw blijk van waardering aan het personeel met een gepersonaliseerd Paasgeschenk per post, verkrijgbaar in 2 verschillende formaten gemaakt van eerlijke Belgische chocolade en snelle levering. Onze persoonlijke chocolade-eieren zijn hierdoor het ideale personeelsgeschenk voor Pasen. Op een gemakkelijke manier, maakt u voor iedereen in het bedrijf een persoonlijk chocolade-ei.

Paaspakket Bezorgen Personeel - Paasgeschenken 2022 - Paasgeschenken met eigen logo

Een uniek Paasgeschenk voor relaties Alle chocolade-eieren en andere chocoladecadeaus worden stuk voor stuk met de hand gemaakt door onze chocolatiers in ons chocoladelab in Amsterdam van de allerbeste, eerlijke Belgische chocolade (Paasgeschenken van Chocolade online bestellen!). Voorzien van een Certificaat van Echtheid en een luxe cadeauverpakking zijn de eieren het ultieme Paascadeau en chocolade relatiegeschenk.

Wil je met Pasen, Sinterklaas, Kerst of met Oud & Nieuw iets schenken? Voor elk moment of doelgroep hebben we selectiegeschenken of kan je maatwerk geschenkboxen samenstellen. Wil je de geschenkboxen naar huisadressen van medewerkers of relaties sturen? Kies dan voor een brievenbus pakket, dan hoeven ze niet thuis te zijn om het te ontvangen en je bespaard op de verzendkosten.

Wie zijn personeel écht wil verrassen, zorgt voor paasgeschenken! Met Kerst is het redelijk voorspelbaar dat het personeel verwend wordt met leuke geschenken. Met Pasen daarentegen, verwachten uw gewaardeerde collega’s minder snel iets (paas geschenken). Des te verrassender om dan iets te geven! Bovendien hebben uw mensen in tijden die veel flexibiliteit eisen, wel een extraatje verdiend! Er zijn genoeg leuke ideeën te verzinnen om het personeel écht te verrassen, natuurlijk op afstand.

Paasgeschenk Brievenbus

Paasmailings Door De Brievenbus Met Personalisatie - Paasgeschenken duurzaam en origineelPaasmailings Door De Brievenbus Met Personalisatie - Paasgeschenken met eigen logo

Brievenbus cadeau Hoef u niet te groot uit te pakken, maar wilt u wel even aandacht besteden aan uw personeel? Een wat kleiner cadeautje, een brievenbus cadeau, doet heel veel goeds. Een doosje chocolade of bijvoorbeeld een klein Rituals geschenkje. Er is genoeg te bedenken wat door de brievenbus past, met een leuke boodschap.

Paaschocolade Het geven van chocolade, dat kwam al even kort aan bod. Dit is iets wat perfect past bij Pasen! Je hebt namelijk, natuurlijk, paaseitjes! En dat in vele soorten en maten. In ons assortiment vindt u eitjes om te geven, verpakt op een feestelijke, vrolijke manier. Maar er is nog veel meer te bedenken als het om paaschocolade gaat.

De vrolijke verpakking samen met het lekkers dat erin zit, zorgt voor vrolijkheid en energie bij uw medewerkers! 4. Paasontbijt of brunch Gezellig samen aan het paasontbijt of een brunch organiseren? Dat kan ook op afstand! Wij kunnen en ontbijt- of brunchpakket voor u samenstellen om uw medewerkers mee te verrassen.

Koop Uw Brievenbus Paasgeschenk - Paasgeschenken met eigen logo

Daarmee laat u zien dat u ze waardeert en aan ze denkt, terwijl zij genieten van lekker eten tijdens de paasdagen! We kunnen nog wel even doorgaan, want we hebben inspiratie te over! Kunt u nog wel wat meer inspiratie gebruiken of hebben we u al op een goed idee gebracht? We helpen u graag verder! Neem contact met ons op, dan gaan we samen voor een vrolijke paasverrassing voor uw personeel! . paas geschenken.

Originele leuke geschenken voor pasen, verras uw relaties of medewerkers. Paaseieren, chocolade of cadeautjes die wij kunnen bedrukken met een logo of slogan.

Originele Brievenbus Paasgeschenken  Geen Eieren Zoeken, Maar Succes Met Deze Paasgeschenken - Paasgeschenken duurzaam en origineel

U kunt direct uw bestelling plaatsen of vrijblijvend een offerte aanvragen voor meer maatwerk. Na bestelling ontvangt u van ons een orderbevestiging. Deze orderbevestiging kunt u retour sturen na ondertekening. Bij de orderbevestiging ontvangt u de aanleverspecificaties voor het aanleveren van het logo. Food gerelateerde artikelen zoals, brood en chocolade, hebben vaak een korte houdbaarheidsdatum.

Originele En Persoonlijke Paasgeschenken

Beschrijving, Een leuk cadeau om met Pasen te sturen als brievenbusgeschenk! Deze mooie geschenkdoos is leuk om met Pasen als verrassing te geven aan je personeel of klanten - Brievenbuspakket Pasen - Voor elk budget. Heel attent als blijk van waardering voor uw medewerkers of relaties. Het formaat van de doos is 152 x 142 x 20 mm.

Maar uiteraard ook een zeer leuke verrassing om op je bureau te vinden! Deze heerlijke geschenkdoos is gevuld met: thee en eitjes praliné crunch, Heeft u interesse? U kunt deze leuke geschenkverpakking al bestellen vanaf 12 stuks. Kijk ook bij onze andere brievenbuspakketten zoals bijvoorbeeld een brievenbuspakket op maat zie het voorbeeld dat wij voor het uwv gemaakt hebben.

De prijs is exclusief btw en eventuele verzendkosten. Thuis laten bezorgen, Deze doos is ideaal om bij uw medewerkers of relaties thuis te laten bezorgen door de brievenbus. Elk pakket verzenden naar een persoonlijk huisadres (inclusief tekenen, ontvangst en verzekering) is ook mogelijk - Paasgeschenk brievenbus. De prijs hangt af van het aantal en gewicht per stuk.


Bij Kerstpakketten123 kunt u kiezen voor een paasgeschenk met een persoonlijke kaart eraan of bv een Paasgeschenk met de paaseitjes in de kleur van uw bedrijf.

Een leuk Paasgeschenk door de brievenbus. Uw relaties verrassen? Uw medewerkers een leuk Paaskado sturen?

Laatst hadden we voor een klant van ons een uniek Paas relatiegeschenk verzonnen een duurzame waterfles met logo en die gevuld met heerlijke praline paaseitjes echt een super leuk Paasgeschenk om te krijgen. En daarbij een kaartje met het bedrijfslogo eraan waarop zij hun medewerkers fijne Paasdagen wensten.

Paasgeschenken voor personeel of klanten. Ben je op zoek naar een origineel paasgeschenk die je kunt geven of in een brievenbusdoosje kunt laten opsturen

Prachtig brievenbusgeschenk om weg te geven met Pasen! Deze luxe geschenkdoos is met Pasen een ontzettend leuke en lekkere verrassing voor je personeel.

Paasgeschenk brievenbus. Een paasgeschenk wat door de brievenbus past?

Eitjes doen het altijd goed met Pasen. Daarnaast krijgen wij steeds meer de vraag of de items door de brievenbus kunnen.

Zoekt u een leuk paascadeau? Stuur dan een paas brievenbusgeschenk! Want met een paas brievenbusgeschenk geeft u écht een verrassend en vrolijk Pasen.

De Leukste Paasgeschenken - Relatiegeschenken - Paasgeschenken met eigen logo

Meer van Cadeautips

Navigation

Home

Latest Posts

Cadeau Voor Mannen: Top 20 Cadeautips

Published Jul 23, 22
6 min read

Ludiek Kado 50 Jaar

Published Jul 21, 22
6 min read

Paasgeschenken Voor Bedrijven

Published May 03, 22
6 min read