Pasen - Paasgeschenken - Relatiegeschenken

Gepubliceerd mei 02, 22
6 min read

Paasgeschenken

Volledig naar eigen ontwerp en bedrukt in full-colour. Heeft u zelf een goed idee, dan kunt u dit doorgeven zodat onze DTP-er uw idee om kan zetten naar een passend ontwerp. Maar uiteraard kunnen we ook zelf een idee voor een ontwerp voor u bedenken. Voor meer informatie over de kaart of prijsinformatie kunt u contact met ons opnemen..

Wij hebben ook dit jaar weer hele leuke en originele paasgeschenken die geschikt zijn om via de post te versturen. Verras uw medewerkers en/of relaties daarom met een origineel paasgeschenk. Yipp & Co verzorgt de gehele fulfilment en zal zorgen voor een juiste en tijdige levering!

Deze kleur is tijdelijk uitverkocht maar komt terug op voorraad. Bestel nu reeds en ontvang als eerste.

Brievenbusgeschenken Voor Pasen

Hier vind je aanvullende informatie over het Paasgeschenk van Event@Home Box. Onder het kopje Wat zit er in de Paasbox geven we je informatie over de producten en de bijzonderheden. Bij noemen we je aanvullingen waarvoor je kunt kiezen, zoals een persoonlijk kaartje met leuke Paasafbeeldingen, bedrukking van de boxen en de mogelijkheden van stijlvolle zwarte of kraft boxen (Paaseitjes - Paasgeschenken - Luxe paaspakketten).

Al sinds 1753 maakt Pickwick de lekkerste melanges met een grote variëteit aan smaken. Slow Tea is speciaal ontwikkeld voor momenten die niet lang genoeg kunnen duren. Bij Slow Tea gaat het om eindeloos genieten. Het assortiment bestaat uit vier klassieke melanges en uit vier spannende melanges van thee, kruiden en stukjes fruit.

8x chocolade paaseitje met vulling Heerlijke paaseitjes met diverse vullingen (Paasgeschenk brievenbus). Dit zijn de wat luxere paaseitjes. Tony’s Chocolonely is een Nederlands bedrijf dat strijdt voor 100% slaafvrije (zonder kinderarbeid of -slavernij) chocolade. Blijvende Paasgeschenken. Naar het doel wordt vooral gestreefd door zelf zo veel als mogelijk slaafvrije chocolade op de markt te brengen.

Paaspakketten & Paasgeschenken

Indien een groter doosje nodig is vanwege de eigen toevoeging, worden de meerkosten voor het grotere doosje doorberekend. De meeste Event@Home Boxen zijn verpakt in witte doosjes. Tegen meerprijs kun je kiezen voor een stijlvol zwart doosje. De zwarte kleur geeft de gehele box een stijlvolle meerwaarde. We informeren je graag over de tarieven.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan Bee Happy – blije bijen bloemenzaadjes in de lente, een zelfkweek setje met zonnebloemen in de zomer of een buisje met je eigen kerstboomstekje in de winter. We sturen je graag het seizoensgimmicks overzicht toe. Er zijn vele mogelijkheden om je Event@Home Box te voorzien van een leuke gimmick of een bedrukte premium.

We informeren je graag over de mogelijkheden en tarieven. Wil je meer weten over de allergenen die in de producten van de Event@Home Box zitten? Geen probleem. Wij sturen je desgewenst per product een overzicht van de allergenen. Neem contact op met onze klantenservice en geef door van welke Event@Home Box je de allergenen-informatie wilt ontvangen.

De Leukste Paasgeschenken Voor Jouw Personeel

Ook vraagt men wel eens om bepaalde items uit een andere box aan de eigen Event@Home Box toe te voegen. Beide is mogelijk. Geef ons je specifieke wensen aan en wij maken een voorstel op maat. Soms komt het voor dat een bepaald product tijdelijk niet leverbaar is. In dat geval zorgen wij voor een vergelijkbaar alternatief, met dezelfde kwaliteit en uitstraling.

Paasgeschenk BrievenbusPaasgeschenk Brievenbus Bedrukken? Goedkoop & Snel

Indien gewenst wordt er vooraf een verwerkers-overeenkomst opgesteld, die door beide partijen wordt ondertekend. Wij bewaren de gegevens tot maximaal twee weken na het verzenden van de Event@Home Boxen. Hierna worden de gegevens vernietigd. De op deze website vermelde voorwaarden gelden onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en typefouten. Bij verschil tussen de voorwaarden op deze pagina’s en de Algemene Voorwaarden van Brouwer Evenementen Groep B.V.

Voor de verzending van de Thee Paasbox met Tony’s Chocolonely maken wij gebruik van de diensten van My, Parcel, de zakelijke tak van Post, NL. Vooraf overleggen we met jullie wanneer de boxen afgeleverd moeten worden. Gemiddeld worden de pakketten tussen de 1 en 3 dagen na verzending afgeleverd. In drukke perioden, zoals november en december, duurt het vaak wat langer.

Paas Geschenken

Originele Paasgeschenken Met BedrukkingRelatiegeschenken Pasen
Pasen 2022De Leukste Paasgeschenken Voor Jouw Personeel

Daarna hebben wij er geen invloed meer op. Event@Home Box is niet verantwoordelijk voor een tijdige bezorging door My, Parcel/Post, NL. Alle Event@Home, Boxen worden verzonden met een track & trace systeem. Wil je tussentijds weten waar een box of pakket zich bevindt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Brievenbus Paasgeschenken voor medewerkers of relaties!.

Wij helpen u graag om een geheel nieuw Paasgeschenk te vinden. Of er zelf 1 samen te stellen. Wilt u liever een paaspakket? Dat is ook mogelijk, wij kunnen samen met u een pakket samenstellen die eventueel ook bij uw medewerkers thuisbezorgd kan worden.

Een leuk Paasgeschenk door de brievenbus. Uw relaties verrassen? Uw medewerkers een leuk Paaskado sturen?

Laatst hadden we voor een klant van ons een uniek Paas relatiegeschenk verzonnen een duurzame waterfles met logo en die gevuld met heerlijke praline paaseitjes echt een super leuk Paasgeschenk om te krijgen. En daarbij een kaartje met het bedrijfslogo eraan waarop zij hun medewerkers fijne Paasdagen wensten.

Paasgeschenken voor personeel of klanten. Ben je op zoek naar een origineel paasgeschenk die je kunt geven of in een brievenbusdoosje kunt laten opsturen

Een brievenbus paasgeschenk valt altijd in de smaak. De brievenbus paasgeschenken zijn altijd smakelijk vanwege de goede combinatie

Verras personeel of relaties met een paasmailing. Geschikt voor de brievenbus.

Het paasgeschenk brievenbus is geschikt voor ieder budget.

Zoekt u een leuk paascadeau? Stuur dan een paas brievenbusgeschenk! Want met een paas brievenbusgeschenk geeft u écht een verrassend en vrolijk Pasen.

Het is mogelijk om meerdere boxen in een overdoos naar één adres te versturen. Ook kunnen wij de boxen op pallet versturen. We informeren je graag over de tarieven. Vanaf 14 november tot en met 31 december wordt er door My, Parcel/Post, NL een piektoeslag berekend vanwege de extreme drukte in die maanden.

De piektoeslag komt dus op de normale bezorgtarieven. Alle pakketten worden voorzien van een My, Parcel adresetiket (afmeting 147×105 mm). Het pakket is voorzien van het Event@Home Box retouradres: Ringersstraat 6, 3125 BP Schiedam. Adressen dienen altijd op ons adressen-Excelsheet te worden aangeleverd in verband met de geautomatiseerde verwerking. Adressen worden 1 op 1 gebruikt.

Paasgeschenk Personeel - Brievenbus Xl

Event@Home Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in het adressenbestand. Mocht de ontvanger niet thuis zijn, dan wordt de Event@Home Box, indien mogelijk, afgegeven bij de buren. De geadresseerde krijgt dan een melding in zijn/haar brievenbus. Mocht het afgeven bij de buren niet mogelijk zijn, dan zal My, Parcel/ het pakket de dag erna nogmaals aanbieden.

Wordt de Event@Home Box daar niet opgehaald, dan wordt deze naar ons retour gestuurd. Event@Home Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden wanneer een pakket niet terug te vinden is, wanneer dit volgens My, Parcel/Post, NL afgegeven is bij de buren. Wij baseren ons op de melding die op het track & trace overzicht gegeven wordt.

Paasgeschenken Voor BedrijvenPaasgeschenken Van Chocolade Voor Uw Personeel En Relaties

Op verzoek en tegen betaling kunnen wij terug gekomen pakketten opnieuw versturen. Betreft het een retourzending vanwege een kapot product of een beschadiging tijdens de postbezorging, dan zorgen wij ervoor dat de ontvanger opnieuw de Event@Home Box krijgt toegestuurd. De kosten voor het verzenden nemen wij in zo’n geval voor onze rekening (paas geschenken).

Paasgeschenken Van Chocolade Online Bestellen!

Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.

Brievenbus cadeau Pasen Chocolade (eitjes) met Pasen, wie kijkt er niet naar uit? En wat is er nou leuker dan wanneer je ze ook nog eens onverwachts uit de brievenbus vist? Met deze paascadeautjes in de brievenbus maak je de ontvanger blij met een onvergetelijk en smakelijk cadeau. Pasen is hét geschikte moment om een kleinigheidje of bedankje te geven aan je gewaardeerde vrienden, familie of collega’s - Paasgeschenken voor personeel en relaties.

Alle weggertje zijn helemaal te personaliseren met een eigen bedrukking. Eigen bedrukking Alle weggevertjes zijn te personaliseren. Op de verpakking is ruimte voor je eigen ontwerp, logo en tekst. In sommige gevallen is zelf de folie van het paaseitje te personaliseren. Heb je niet de middelen een ontwerp zelf te verwezenlijken? In dat geval helpen we je graag uit de brand door onze grafische afdeling aan het werk te zetten.

Meer van Feesttafels

Navigation

Home

Latest Posts

Cadeau Voor Mannen: Top 20 Cadeautips

Published Jul 23, 22
6 min read

Ludiek Kado 50 Jaar

Published Jul 21, 22
6 min read

Paasgeschenken Voor Bedrijven

Published May 03, 22
6 min read