Originele Paasgeschenken Voor Je Personeel

Gepubliceerd mrt. 12, 22
6 min read

Paasgeschenken Versturen Als Brievenbuspakketje

Volledig naar eigen ontwerp en bedrukt in full-colour. Heeft u zelf een goed idee, dan kunt u dit doorgeven zodat onze DTP-er uw idee om kan zetten naar een passend ontwerp. Maar uiteraard kunnen we ook zelf een idee voor een ontwerp voor u bedenken. Voor meer informatie over de kaart of prijsinformatie kunt u contact met ons opnemen..

Wij hebben ook dit jaar weer hele leuke en originele paasgeschenken die geschikt zijn om via de post te versturen. Verras uw medewerkers en/of relaties daarom met een origineel paasgeschenk. Yipp & Co verzorgt de gehele fulfilment en zal zorgen voor een juiste en tijdige levering!

Deze kleur is tijdelijk uitverkocht maar komt terug op voorraad. Bestel nu reeds en ontvang als eerste.

Paasgeschenken Voor Personeel En Relaties

Hier vind je aanvullende informatie over het Paasgeschenk van Event@Home Box. Onder het kopje Wat zit er in de Paasbox geven we je informatie over de producten en de bijzonderheden. Bij noemen we je aanvullingen waarvoor je kunt kiezen, zoals een persoonlijk kaartje met leuke Paasafbeeldingen, bedrukking van de boxen en de mogelijkheden van stijlvolle zwarte of kraft boxen (Paasgeschenken voor bedrijven).

Al sinds 1753 maakt Pickwick de lekkerste melanges met een grote variëteit aan smaken. Slow Tea is speciaal ontwikkeld voor momenten die niet lang genoeg kunnen duren. Bij Slow Tea gaat het om eindeloos genieten. Het assortiment bestaat uit vier klassieke melanges en uit vier spannende melanges van thee, kruiden en stukjes fruit.

8x chocolade paaseitje met vulling Heerlijke paaseitjes met diverse vullingen (Paasgeschenk voor jouw personeel). Dit zijn de wat luxere paaseitjes. Tony’s Chocolonely is een Nederlands bedrijf dat strijdt voor 100% slaafvrije (zonder kinderarbeid of -slavernij) chocolade. Paasgeschenken versturen als brievenbuspakketje. Naar het doel wordt vooral gestreefd door zelf zo veel als mogelijk slaafvrije chocolade op de markt te brengen.

De Leukste Paasgeschenken Voor Jouw Personeel

Indien een groter doosje nodig is vanwege de eigen toevoeging, worden de meerkosten voor het grotere doosje doorberekend. De meeste Event@Home Boxen zijn verpakt in witte doosjes. Tegen meerprijs kun je kiezen voor een stijlvol zwart doosje. De zwarte kleur geeft de gehele box een stijlvolle meerwaarde. We informeren je graag over de tarieven.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan Bee Happy – blije bijen bloemenzaadjes in de lente, een zelfkweek setje met zonnebloemen in de zomer of een buisje met je eigen kerstboomstekje in de winter. We sturen je graag het seizoensgimmicks overzicht toe. Er zijn vele mogelijkheden om je Event@Home Box te voorzien van een leuke gimmick of een bedrukte premium.

We informeren je graag over de mogelijkheden en tarieven. Wil je meer weten over de allergenen die in de producten van de Event@Home Box zitten? Geen probleem. Wij sturen je desgewenst per product een overzicht van de allergenen. Neem contact op met onze klantenservice en geef door van welke Event@Home Box je de allergenen-informatie wilt ontvangen.

Paasgeschenken Voor Personeel En Relaties

Ook vraagt men wel eens om bepaalde items uit een andere box aan de eigen Event@Home Box toe te voegen. Beide is mogelijk. Geef ons je specifieke wensen aan en wij maken een voorstel op maat. Soms komt het voor dat een bepaald product tijdelijk niet leverbaar is. In dat geval zorgen wij voor een vergelijkbaar alternatief, met dezelfde kwaliteit en uitstraling.

Originele Paasgeschenken Voor Je PersoneelPaasmailings - Leuke Paasgeschenken Per Post

Indien gewenst wordt er vooraf een verwerkers-overeenkomst opgesteld, die door beide partijen wordt ondertekend. Wij bewaren de gegevens tot maximaal twee weken na het verzenden van de Event@Home Boxen. Hierna worden de gegevens vernietigd. De op deze website vermelde voorwaarden gelden onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en typefouten. Bij verschil tussen de voorwaarden op deze pagina’s en de Algemene Voorwaarden van Brouwer Evenementen Groep B.V.

Voor de verzending van de Thee Paasbox met Tony’s Chocolonely maken wij gebruik van de diensten van My, Parcel, de zakelijke tak van Post, NL. Vooraf overleggen we met jullie wanneer de boxen afgeleverd moeten worden. Gemiddeld worden de pakketten tussen de 1 en 3 dagen na verzending afgeleverd. In drukke perioden, zoals november en december, duurt het vaak wat langer.

Brievenbusgeschenken Voor Pasen

Gepersonaliseeerde Paasgeschenken Voor PersoneelPaaseitjes Per Post En Meer Originele Paaspakket Ideeën
Relatiegeschenken Pasen - PaasgeschenkenPasen 2022: Leuke Paascadeautjes Voor Een Heerlijk Paasontbijt

Daarna hebben wij er geen invloed meer op. Event@Home Box is niet verantwoordelijk voor een tijdige bezorging door My, Parcel/Post, NL. Alle Event@Home, Boxen worden verzonden met een track & trace systeem. Wil je tussentijds weten waar een box of pakket zich bevindt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Duurzaam Paasgeschenk Personeel.

Wij hebben nu ook hele mooie mindfulness boeken en paperback die leuk te combineren zijn als Paas cadeau.

Verras je personeel, familie of relaties met heerlijke paasgeschenken en paaspakketten.

Duurzaam Paasgeschenk? Met een duurzaam Paasgeschenk laat u uw medewerkers en klanten zien dat u als bedrijf duurzaam bezig bent. Wij hebben verschillende duurzame geschenken die te combineren zijn met lekkere chocolade paaseieren.

Paasgeschenken voor personeel of klanten. Ben je op zoek naar een origineel paasgeschenk die je kunt geven of in een brievenbusdoosje kunt laten opsturen

Een brievenbus paasgeschenk valt altijd in de smaak. De brievenbus paasgeschenken zijn altijd smakelijk vanwege de goede combinatie

Verras personeel of relaties met een paasmailing. Geschikt voor de brievenbus.

Zoekt u een Paasgeschenk dat door de brievenbus past? Silvia Bruin reclame-advies heeft dit jaar weer een paar unieke Paasgeschenken.

Paasgeschenken en paaspakketten voor personeel en klanten. Paaspakket paasgeschenk idee brievenbus post personeel klant. Dit paasgeschenk past door de brievenbus.

Het is mogelijk om meerdere boxen in een overdoos naar één adres te versturen. Ook kunnen wij de boxen op pallet versturen. We informeren je graag over de tarieven. Vanaf 14 november tot en met 31 december wordt er door My, Parcel/Post, NL een piektoeslag berekend vanwege de extreme drukte in die maanden.

De piektoeslag komt dus op de normale bezorgtarieven. Alle pakketten worden voorzien van een My, Parcel adresetiket (afmeting 147×105 mm). Het pakket is voorzien van het Event@Home Box retouradres: Ringersstraat 6, 3125 BP Schiedam. Adressen dienen altijd op ons adressen-Excelsheet te worden aangeleverd in verband met de geautomatiseerde verwerking. Adressen worden 1 op 1 gebruikt.

Pasen - Duurzame Paasgeschenken

Event@Home Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in het adressenbestand. Mocht de ontvanger niet thuis zijn, dan wordt de Event@Home Box, indien mogelijk, afgegeven bij de buren. De geadresseerde krijgt dan een melding in zijn/haar brievenbus. Mocht het afgeven bij de buren niet mogelijk zijn, dan zal My, Parcel/ het pakket de dag erna nogmaals aanbieden.

Wordt de Event@Home Box daar niet opgehaald, dan wordt deze naar ons retour gestuurd. Event@Home Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden wanneer een pakket niet terug te vinden is, wanneer dit volgens My, Parcel/Post, NL afgegeven is bij de buren. Wij baseren ons op de melding die op het track & trace overzicht gegeven wordt.

Relatiegeschenken PasenOriginele Paasgeschenken Voor Je Personeel

Op verzoek en tegen betaling kunnen wij terug gekomen pakketten opnieuw versturen. Betreft het een retourzending vanwege een kapot product of een beschadiging tijdens de postbezorging, dan zorgen wij ervoor dat de ontvanger opnieuw de Event@Home Box krijgt toegestuurd. De kosten voor het verzenden nemen wij in zo’n geval voor onze rekening (Pasen - Geschenken).

Originele Brievenbus Paasgeschenken

Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.

Brievenbus cadeau Pasen Chocolade (eitjes) met Pasen, wie kijkt er niet naar uit? En wat is er nou leuker dan wanneer je ze ook nog eens onverwachts uit de brievenbus vist? Met deze paascadeautjes in de brievenbus maak je de ontvanger blij met een onvergetelijk en smakelijk cadeau. Pasen is hét geschikte moment om een kleinigheidje of bedankje te geven aan je gewaardeerde vrienden, familie of collega’s - Mooie Paas geschenken.

Alle weggertje zijn helemaal te personaliseren met een eigen bedrukking. Eigen bedrukking Alle weggevertjes zijn te personaliseren. Op de verpakking is ruimte voor je eigen ontwerp, logo en tekst. In sommige gevallen is zelf de folie van het paaseitje te personaliseren. Heb je niet de middelen een ontwerp zelf te verwezenlijken? In dat geval helpen we je graag uit de brand door onze grafische afdeling aan het werk te zetten.

Meer van Geschenken

Navigation

Home

Latest Posts

Paasgeschenken Voor Bedrijven

Published May 03, 22
6 min read

Pasen - Paasgeschenken - Relatiegeschenken

Published May 02, 22
6 min read