Pasen 2022 - Inspiratie Paasgeschenken

Gepubliceerd apr. 03, 22
7 min read

Paasgeschenk Brievenbus Bedrukken? Goedkoop & Snel

Originele Paasgeschenken Met BedrukkingRelatiegeschenken Voor Pasen

Indien u voor luxe wilt gaan kunt u ook kiezen voor onze overheerlijke handgemaakte paaseitjes. U kunt bij sommige van onze producten ook kiezen voor een mix van basis en handgemaakte eitjes. Klik hier voor ons assortiment paaseitjes. Luxe Bonboneieren Het summum op het gebied van chocolade paasgeschenken zijn onze luxe bonboneieren.

Bij Kerstpakketten123 kunt u kiezen voor een paasgeschenk met een persoonlijke kaart eraan of bv een Paasgeschenk met de paaseitjes in de kleur van uw bedrijf.

Verras je personeel, familie of relaties met heerlijke paasgeschenken en paaspakketten.

Duurzaam Paasgeschenk? Met een duurzaam Paasgeschenk laat u uw medewerkers en klanten zien dat u als bedrijf duurzaam bezig bent. Wij hebben verschillende duurzame geschenken die te combineren zijn met lekkere chocolade paaseieren.

Paasgeschenken voor personeel of klanten. Ben je op zoek naar een origineel paasgeschenk die je kunt geven of in een brievenbusdoosje kunt laten opsturen

Een paasgeschenk door de brievenbus: Wij maken het mogelijk. Het is tegenwoordig eenvoudiger dan ooit om klanten en zakelijke relaties geschenken te sturen.

Verras personeel of relaties met een paasmailing. Geschikt voor de brievenbus.

Het paasgeschenk brievenbus is geschikt voor ieder budget.

Zoekt u een leuk paascadeau? Stuur dan een paas brievenbusgeschenk! Want met een paas brievenbusgeschenk geeft u écht een verrassend en vrolijk Pasen.

De bonboneieren kunnen we in sommige gevallen voorzien van een eetbaar logoschildje en anders met een persoonlijk kaartje. Klik hier voor ons assortiment bonboneieren. Paas chocolade bedrukken Dankzij moderne technieken is het mogelijk chocolade te bedrukken, zonder dat het zijn heerlijke romige smaak verliest. Dit biedt u de mogelijkheid om creatieve ontwerpen of uw bedrijfslogo te plaatsen, eventueel in combinatie met een feestelijke print.

Paasgeschenken Voor Bedrijven

Deze zijn geschikt voor onder andere bonbons en kaarten. Eerlijke Paas chocolade Naast dat onze chocolade lekker en geschikt moet zijn als relatiegeschenk vinden wij het ook belangrijk dat ze op een duurzame en verantwoorde manier geproduceerd worden. Daarom zetten we ons in om al onze Paas chocolade te voorzien van één van de duurzame keurmerken.

Paas chocolade versturen Onze Paas bonbons en chocolade kaarten zijn zo ontworpen dat ze in een bijbehorend vensterdoosje en verzenddoosje geschikt zijn voor verzending over de brievenbuspost. Wij kunnen optioneel verzenddoosjes meeleveren en indien gewenst de verzenddoosjes ook al vouwen en vullen met de bonbonsdoosjes. Het is zelfs mogelijk dat wij de bonbondoosjes direct naar uw relaties versturen.

Koop Uw Brievenbus Paasgeschenk

Specialist in Paas chocolade FREZON is specialist op het gebied van chocolade en denkt graag met u mee om zo het meest geschikte geschenk voor u te vinden. Veel van onze klanten hebben een beperkt budget en daarom bieden we ook voor de kleinere portemonnee voldoende chocoladeproducten aan die aan onze kwaliteitseisen voldoen (Originele Paasgeschenken voor je personeel).

Onze ervaring is dat we door goede communicatie onze klanten het best kunnen voorzien, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! .

Paaseitjes - Paasgeschenken - Luxe Paaspakketten

Paasgeschenken voor je personeel is een geschenk moment wat steeds vaker gebruikt wordt door werkgevers. Het paasweekend is namelijk vaak een lang vrij weekend voor veel personeelsleden en daarom vinden ze het een goed moment om hun personeel te verrassen met een paasgeschenk. Maar wat is nu een origineel paasgeschenk? Een origineel paasgeschenk is een geschenk wat bruikbaar is en passend bij de tijd van het jaar (Pasen 2022).

Vul het huisje met lekkere paaseitjes, advocaat toffees of een potje adcovaat. Wij pakken het mooi voor je in en je kan je personeel gaan verrassen met een origineel paasgeschenk! .

Paasgeschenken Van Chocolade Online Bestellen!

Een blijk van waardering in de vorm van een onverwachts cadeau, het voelt goed! Medewerkers worden er blij van en dat is waarvoor wij het doen. Hieronder vind je enkele voorbeelden van toffe paasgeschenken die je jouw personeel kunt geven. Wil je jouw medewerkers verrassen met een cadeau wat door de brievenbus past? Ook daar kunnen wij bij helpen - Paasgeschenken van chocolade voor uw personeel en relaties.

Yes! Al onze chocoladegeschenken passen door de brievenbus en verzenden we als brievenbuspakketje met Post, NL. Met behulp van onze verzendservice kun je gemakkelijk je chocoladegeschenk versturen naar verschillende ontvangers. Helemaal brievenbusproof! Superhandig, want de ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen. Gebruikmaken van onze verzendservice is mogelijk bij bestellingen vanaf 10 stuks.

Paaseitjes Per Post En Meer Originele Paaspakket Ideeën

Relatiegeschenken Voor PasenPaasgeschenken

: * Gratis bezorging van de pakketten op één adres vanaf 750 euro ex BTW. Bij een lagere bestelwaarde bedragen de verzendkosten 18,95 euro ex BTW.

Denkt inside the box Valt er wat te vieren? Dan helpt Kadoburo je flink uitpakken: of je nu een tiental of een paar duizend kerstpakketten wilt, een berg pennen met je logo erop of een relatiegeschenk waar je als ontvanger wél iets aan hebt. We halen onze inspiratie overal vandaan en stoppen al onze creativiteit in elke opdracht die we samenstellen.

Paasgeschenken Versturen Als Brievenbuspakketje

Waarom een brievenbus cadeau tijdens Pasen ideaal is Pasen behoort tot de officiële feestdagen van ons land. Deze dagen gaan gepaard met een aantal tradities, waaronder het verstoppen en zoeken van (chocolade) eitjes (Originele relatiegeschenken voor Pasen). Via onze webshop ontdek je passende relatiegeschenken voor deze periode. Originele paasgeschenken voor jouw relaties en collega's. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld paaseitjes die prima door de brievenbus passen.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een paasgeschenk door de brievenbus met logo en naam van je onderneming. Dit soort relatiegeschenken waarderen mensen altijd. Bovendien kun je een dergelijke paas pakket gebruiken voor een aankondiging, bijvoorbeeld een nieuwe website. Daarnaast zijn brievenbus paasgeschenken goede promotieartikelen. Velen van ons vieren de paasdagen vaak samen met onze familie en/of vrienden.

Originele Relatiegeschenken Voor Pasen

Hoe bekender mensen zijn met jouw bedrijf, hoe eerder ze gebruik zullen maken van jouw diensten. Welk brievenbus paasgeschenk kies jij? Binnen ons assortiment tref je verschillende paasgeschenken aan die allen door de brievenbus passen. Pasen - Duurzame Paasgeschenken. Dankzij onze snelle levering weet je zeker dat klanten en zakelijke relaties hun paasgeschenken op tijd ontvangen.

Ook een snoeppot vol lekkernijen behoort tot de mogelijkheden. Het mooie aan deze optie is dat als de pot eenmaal leeg gesnoept is, mensen nog altijd beschikken over een handige pot waarin bijvoorbeeld andere snoepjes of ingrediënten in kunnen worden bewaard. Waar je ook voor kiest, je kunt het brievenbus paasgeschenk altijd laten voorzien van jouw opdruk naar keuze.

Relatiegeschenken Pasen

Paasgeschenk door de brievenbus met logo en tekst? Wij maken het mogelijk Verras jouw klanten en zakelijke relaties met een leuk paasgeschenk door de brievenbus. Dit soort verrassingen worden altijd gewaardeerd, versterken de loyaliteit die een klant voelt richting jouw merk, leiden tot positievere mond-tot-mond reclame en vergroten de naamsbekendheid van je onderneming in de regio.

Voor meer info kun je contact met ons opnemen of online een offerte aanvragen - Brievenbus Paasgeschenken voor medewerkers of relaties!.

Brievenbusgeschenken Voor Pasen

Het verzenden van uw paasgeschenken in brievenbusdoosjes, blanco of full colour bedrukt naar eigen ontwerp, verzorgen wij met de uiterste zorg. Er zijn zoveel mogelijkheden, dat advies op maat naar onze mening heel belangrijk is, om teleurstellingen te voorkomen. Wij nemen alle tijd voor u, om het juiste produkt met de juiste bedrukking voor de juiste uitstraling te realiseren, zodat u kunt scoren.

Wilt u een eigen brievenbusdoosje met full colour bedrukking met uw logo, behoort ook tot de mogelijkheden. Dit kan al vanaf 125 stuks. Natuurlijk leuk om te vullen met paaseitjes, deze hebben we in verschillende prijsklassen. Voor elk budget een oplossing. Wij denken graag met u mee om hier iets moois van te maken.

Paasgeschenken Versturen Als Brievenbuspakketje

Een paasgeschenk in de brievenbus is een leuke verrassing Wil jij je familie, vrienden of medewerkers met Pasen verrassen met een leuk paasgeschenk? Bij bestel je een lekker borrelpakket met hapjes en drankjes, om de Pasen door te komen. Voor veel van onze borrelpakketten, geldt dat het boxen zijn die in ontvangst genomen moeten worden.

Echter, de verrassing is leuker als diegenen die je wilt verrassen, thuis een pakket van ontvangen. Wil je voorkomen dat er niemand thuis is bij de aflevering van het pakket? Kies dan voor een paasgeschenk in de brievenbus. Een brievenbus paasgeschenk valt altijd in de smaak De brievenbus paasgeschenken van Zomaar.

Paasmailings - Leuke Paasgeschenken Per Post

Originele Paasgeschenken Met BedrukkingPaaspakketten Geven Aan Familie, Werknemer Of Relatie?

Zo is ons borrelpakket ´Sweet & Salty´ een populair brievenbus paasgeschenk. Het pakket bevat producten om er leuke paasdagen van te maken. Met een flesje rum, een flesje gin en een cocktailmix, maak je met Pasen de lekkerste cocktails. Diegenen die van nootjes houden als knabbelsnack, zullen vooral tevreden zijn over dit pakket.

Meer van Surprise

Navigation

Home

Latest Posts

Cadeau Voor Mannen: Top 20 Cadeautips

Published Jul 23, 22
6 min read

Ludiek Kado 50 Jaar

Published Jul 21, 22
6 min read

Paasgeschenken Voor Bedrijven

Published May 03, 22
6 min read